logo

2200 Paletový

Markem-Imaje řada 2200 poskytuje širokou nabídku řešení pro aplikaci paletových etiket, od jednoduchých aplikací až po aplikace vyhovující GS1.

Kontaktujte nás
2200-pallet.png
question

Vaše výzvy?

Hledáte řešení pro označování palet, které bude poskytovat spolehlivou a konzistentní aplikaci štítků tak, aby bylo možné splnit požadavky maloobchodu a dodavatelského řetězce a snížit riziko nákladného stažení výrobků z trhu? Potřebujete řešení, které maximalizuje dostupnost a efektivitu vaší výrobní linky s minimálními potřebami provozních zásahů a bez prostojů ve výrobě? Požadujete řešení, které umožňuje vysledovatelnost palet a kontrolu nad zásobami a zároveň lze propojit s lokálním nebo centrálním ERP?

check

Naše řešení

Aplikátory řady 2200 se používají pro identifikaci palet ve stále více automatizovaných prostředích. Aplikátory řady 2200 lze snadno integrovat na jakoukoli výrobní linku, poskytují vynikající kvalitu tisku a přesnou aplikaci etiket tak, aby plně vyhověly požadavkům na označování palet v celém dodavatelském řetězci. Zlepšují kontrolu zásob, logistické toky a bezpečnou identifikaci palet při stažení výrobku z trhu.

thumbs-up

Klíčové výhody

Řada paletových aplikátorů 2200 poskytuje bezchybnou vysledovatelnost s volitelným online ověřením čárových kódů a vysoce kvalitní tisk a aplikaci jedné nebo dvou etiket. Je navržena tak, aby maximalizovala vaši dobu provozuschopnosti pomocí jednoduchého uživatelsky přívětivého rozhraní a několika klíčových funkcí, které snižují potřebu zastavení linky a zároveň zaručují bezpečnost operátora pomocí funkce automatického zastavení. Se softwarovým řešením CoLOS určeným pro správu palet, lze každou paletu označit jedinečným SSCC , kódem který umožňuje vysledovatelnost od okamžiku, kdy opustí výrobní linku až po místo určení.

tachometer-fastest

Rychlost

Pomalá

Střední

Rychlá

eye

Technologie

Systémy pro tisk a aplikaci etiket

industry

Průmyslová Odvětví

Nápojový průmysl

Cukrovinky

Kosmetický průmysl

Mlékarenský průmysl

Potravinářství

Osobní péče

Krmivo

atom-alt

Typy Materiálů

Plastové fólie

Smršťovací

Kontaktujte nás

Další řešení

etouchs – upraveno.png

Produkt / Systémy pro tisk a aplikace etiket

2200

Řada 2200 poskytuje flexibilní řadu řešení pro tisk a aplikaci etiket, od jednoduché aplikace na stranu až po vysokorychlostní aplikace více etiket na jeden výrobek.

Stáhnout PDF

arrow-to-bottom
cimpak.png

Produkt / Systémy pro tisk a aplikace etiket

CimPak

Navrženo pro ty nejnáročnější výrobní prostředí, CimPak je systém pro aplikaci paletových etiket, který zaručuje shodu s regulacemi a vysledovatelnost v rámci dodavatelského řetězce.

Stáhnout PDF

arrow-to-bottom