logo

5400 FG

5400 FG (potravinářské, Food Grade) tiskárny a inkousty používající spotřební materiál určený pro přímý kontakt s potravinami.

Kontaktujte nás
5400.png
question

Vaše výzvy?

Hledáte spolehlivé řešení, které vám umožní přímý tisk na potraviny? Zároveň musíte splňovat požadavky FDA, EU, košer nebo jiných regionálních norem pro certifikaci potravin?

check

Naše řešení

Tiskárna 5400FG využívající Touch Dry horké inkousty poskytuje vysoce kvalitní tisk textu, čárových kódů, loga, a dokonce obrázků na potraviny jako: cukrovinky, sušenky, sýry a vajíčka. Inkousty se nerozpijí a nemigrují. Díky možnosti tisku ve více jazycích pro produkty směřující do různých regionů poskytuje flexibilní a levné řešení pro vaše potřeby v oblasti výroby potravin.

thumbs-up

Klíčové výhody

Technologie piezo využívá 25 let zkušeností s inkousty na bázi vosku. 5400 FG dokáže tisknout až čtyři obrázky současně na různé materiály. Tiskne 1D nebo 2D kódy přímo na potraviny, čímž snižuje potřebu dalších etiket nebo obalů a může tisknout na různé textury. Buďte kreativní a získejte to nejlepší ze svých produktů pomocí řady barevných inkoustů pro vaše loga a značky.

industry

Průmyslová Odvětví

Osobní péče

Vejce

Snack Food

Léčiva

Mlékarenský průmysl

Cukrovinky

Potravinářství

Krmivo

atom-alt

Typy Materiálů

Vejce

Sýr

Léčiva

Bonbóny

Dorty

Maso

tachometer-fastest

Rychlost

Pomalá

Střední

eye

Technologie

Inkoustové tiskárny s vysokým rozlišením pro velká písmena

Kontaktujte nás