logo

9450 S

Navržena pro nápojový průmysl, 9450 S pomáhá zabezpečit integritu a vysledovatelnost nápojů a zároveň optimalizuje celkové náklady na vlastnictví (TCO).

Kontaktujte nás
9450S_1300_w.jpg
question

Vaše výzvy?

Vaše výrobní prostředí je mokré s vysokou vlhkostí. Mezi vaše klíčové aspekty výroby jsou zejména vysledovatelnost, vysoké hygienické standardy a optimalizace výrobních linek. Ať už jste začínající společností nebo celosvětovým výrobcem tak potřebujete tiskárny, které tiskou kvalitní kódy, snižují celkové náklady na vlastnictví (TCO) a snižují tvorbu odpadu nebo riziko stažení výrobku.

check

Naše řešení

Dostupná ve dvou verzích inkoustových okruhů, kontinuální inkjet tiskárna 9450 S je speciálně navržena pro značení v nápojovém průmyslu. Disponuje nejnovější technologií Intelli’Ink®, chytrým managementem spotřebního materiálu, který využívá nejmodernější inkousty na trhu. Tiskárna je kompatibilní se softwarovým řešením CoLOS®, které pomáhá sledovat provozní náklady a centrálně spravovat data.

thumbs-up

Klíčové výhody

Tiskárna 9450 S dokáže potisknout až 120 000 produktů za hodinu. Díky integrovanému systému Mark&Read® snižuje riziko stažení výrobku a tvorbu odpadu. Krytí IPX6 umožňuje tiskárnu plně omývat průmyslovými čistícími prostředky. Víceúčelový, černý inkoust s vysokou přilnavostí a odolností proti vlhkosti je vhodný na všechny produkty od plechovek, skleněných láhví a PET láhví .

tachometer-fastest

Rychlost

Pomalá

Rychlá

Střední

industry

Průmyslová Odvětví

Kosmetický průmysl

Potravinářství

Krmivo

Nápojový průmysl

atom-alt

Typy Materiálů

Plechovky

Nádoby

Sklenice

Víčka

Láhve

eye

Technologie

Inkoustové tiskárny malých znaků CIJ

Kontaktujte nás

Další řešení

9450_1300_w.jpg

Produkt / Inkoustové tiskárny malých znaků CIJ

9450

Navržena pro aplikace se středním až vysokým zatížením, 9450 maximalizuje OEE a posouvá vaši značku o úroveň výše.

9410_1300_w.jpg

Produkt / Inkoustové tiskárny malých znaků CIJ

9410

Navržena pro aplikace se středním až vysokým zatížením. Tiskárna 9410 poskytuje kvalitní značení a snižuje vaše celkové náklady na vlastnictví a provoz (TCO).

smartlase-c350.png

Produkt / Laserové tiskárny

SmartLase C150 a C350

SmartLase C150/350 poskytují trvalé, čitelné a vysledovatelné značení. Jsou vhodné pro středně až vysokorychlostní aplikace na balících linkách a určují nejvyšší standard laserového značení ve své třídě.